Gospelizing

The Gospel Viu Choir

Foto Gran
Viu en directe el ritme trepidant, frenètic i colpidor del millor Gospel urbà del moment

 

Considerada un referent del Gospel nacional i una de les formacions més notables a nivell europeu, The Gospel Viu Choir presenta el seu nou espectacle al Teatre Auditori. La formació nascuda el 2004 gaudeix des de fa uns anys del seu moment vital més electritzant i potent. Destaca per l’energia encomanadissa que porta dalt de l’escenari i per la seva acurada qualitat vocal, coral i musical.

Al llarg d’una hora i mitja Gospelizingcrea una fusió total i absoluta entre els intèrprets i l’espectador. Melodies agosarades, harmonies atrevides i contundents, noves tendències estètiques i ritmes colpidors fan que l’espectacle arribi, in crescendoi de forma extraordinàriament natural i espontània, a tots els públics. Un Gospel innovador, trencador, divers, vital i atractiu.

 

Direcció: Moisès Sala.

Cor i solistes: The Gospel Viu Choir.

Músics: Joan Carles Dulsat (bateria), Bernat Guàrdia (baix), Francesc Ubanell (guitarra), Xavier Dotras (teclats) i Àlex Carbonell (hammond)

Durada: 1h 30m.

Preu: 16 € (vegeu abonaments i descomptes)

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació