IMMORTAL

Estàs preparat per ser etern? Què faries si tinguessis tot el temps del món? TOT el temps del món.

Foto Gran
 

IMMORTAL és una comèdia dramàtica futurista on Bruno Oro es desdoblarà en multitud de personatges que gaudiran, patiran o s’enfrontaran a la immortalitat.

Què faries si haguessis d’aguantar el teu sogre fins la fi dels temps? Què faries si haguessis de treballar en aquella feina que no t’agrada 200 anys més? Què faràs quan els teus propis fills ja siguin besavis?

El primer solo teatral de Bruno Oro acompanyat pels dos millors creadors teatrals de ciència ficció: Marc Angelet i Alejo Levis.

 

Idea: Bruno Oro i Marc Angelet

Dramatúrgia Marc Angelet i Alejo Levis

Direcció́: Marc Angelet

Intèrpret: Bruno Oro

Fotografia © David Ruano

 

"La IMMORTALITAT sempre m’ha semblat un tema enorme per abordar dramaticament. Fa temps que devoroestudis sobre el post humanisme i avencos tecnologics, i en tots ells es comenca a parlar de la immortalitat com quelcom perfectament assumible. Els mes agosarats auguren que en menys de vint anys la humanitat podra escollir si vol morir o no.

No estem per tant davant d’una peca teatral de ciencia ficcio, mes aviat davant d’una peca que es planteja la que podria ser -segons els gurus de la tecnologia- la nostra vida en un futur proper. Mes proxim del que ens pensem.

Una vida sense limits temporals. Sense por a la mort. Una obra de teatre que es pregunta sobre les coses mes basiques de la nostra vida, vistes ara des d’un nou paradigma vital. L’amor es per sempre? Hi ha pressa si no hi ha mort? Hi ha ambicions si no hi ha limit de temps per aconseguir allo que volem? Allo que volem ara, sera allo que voldrem dintre de 200 o 300 anys? Serem d’aqui 200 o 300 anys els mateixos que som ara? Qui som ara?

El Bruno Oro em va proposar escriure i dirigir una peca sobre aquest tema, amb ell com a unic actor. El repte – perque es un reptede generar un espectacle que fos divertit i profund alhora, que abordes temes d’una transcendencia brutal de manera honesta i sincera, que poses a l’actor en el maxim compromis i risc possible, generant moments dramatics i d’altres comics, em va seduir immediatament.

Els primers encontres amb el Bruno ens van marcar un cami cap a un espectacle on interpreta diferents personatges que han estat colpits per aquesta immortalitat. Personatges perfectament reconeixibles pero que el fet de saber que no moriran mai els ha canviat completament la vida".

Marc Angelet

 

Pode veure el trailer clicant aquí.

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació