KRÀMPAK de Jordi Sànchez.

La comèdia d’èxit del creador de “Plats bruts” més divertida i irreverent.

Foto Gran

El Pau, el Xavi i el José Luis han decidit anar a viure junts. El pis té quatre habitacions. Necessiten, per tant, una persona més: la Berta. Quin problema hi ha? La Berta és l’ex del Pau, i al Xavi i al José Luis els agrada. Tot i això, el Xavi i el Pau no s’estan de fer un Kràmpackde tant en tant. Només per passar-s’ho bé. De bon rotllo. Rotllo amic. No va de sexe, ni va d’amor… Oi que no?

L’obra, que va representar el debut com a dramaturg de Jordi Sánchez, narra la història de quatre amics que se’n van a viure junts i entre els quals hi ha, a banda d’amistat, una forta tensió sexual. Una comèdia al pur estil sit-comdels anys 90 (Friends, Frasier, la mateixa Plats Bruts), amb un to irreverent que s’ha mantingut fresc després de 25 anys de la seva estrena.

 

Direcció: Pep Anton Gómez
Intèrprets: Àlex Ferré, Mikel Iglesias, Jaume Casals i Lídia Casanova.

Durada: 1h 20m

Preu: 16 €  (Vegeu abonaments i descomptes al www.espectadorsripollet.cat)

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació