LA TRAVIATA de G. Verdi. Des del Salzburger Festspiele de Salzburg, amb Anna Netrebko i Rolando Villazón

Emissió de gravacions en directe des dels principals teatres del món

Foto Gran

La glamurosa soprano russa i el tenor mexicà s’han convertit en el nou equip de somnis del món de l’òpera.

En pocs anys, Anna Netrebko s’ha convertit en una de les intèrprets més aclamades del nostre temps, la popularitat de la qual transcendeix amb escreix els límits de la música clàssica. Aquest enregistrament de La Traviata al Festival de Salzburg del 2005 –que commemora el centenari del Festival– recull l’actuació triomfal, no només d’Anna Netrebko com a Violetta Valéry, sinó també de Rolando Villazón com el seu amant Alfredo. La glamurosa soprano russa i el tenor mexicà s’han convertit en el nou equip de somnis del món de l’òpera. La premsa internacional va ser unànime en elogiar el timbre celestial, la finor musical i la presència escènica poderosa i carismàtica dels cantants. Destacar també el pare d’Alfredo, un dels barítons més importants del nostre temps, Thomas Hampson. L’elegant producció escènica de Willy Decker, converteix Anna Netrebko en el centre d’atenció en tot moment. Els decorats i vestuari són de Wolfgang Gussmann. La Traviata està dirigida per Carlo Rizzi i interpretada per l’orquestra filharmònica de Viena.

Durada: 149 min, dividit en quatre actes.

Preu: socis, 6 €; públic en general, 10 €; abonament 4 sessions (tres òperes i un ballet), 18 €; públic general, 30 €. Gratuït per socis total.

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació