LA ZANJA, Cia. Titzina Teatro

Teatre documentat, reflexiu i emocional que planteja la trobada entre dos mons oposats.

Foto Gran

Alfredo, l’alcalde d’una petita localitat rural del Perú, espera l’arribada de Miguel, un tècnic d’una multinacional minera. Les ambicions i oportunitats de l’explotació d’or canviaran les relacions entre veïns i arrossegaran els dos protagonistes a una experiència límit, en la mateixa terra de presagis i mites on s’havien trobat Francisco Pizarro i Atahualpa segles abans. 
Quan hom contacta amb una altra societat distanciada a milers de quilòmetres, sorgeixen les diferències en les formes d’interpretar el món. Però quan perllonguem aquest contacte en el temps apareixen en l’altre les coses reconeixibles, detalls que crèiem exclusius de la nostra cultura. La Zanja reflecteix la trobada entre dos mons, aquest cicle infinit que es repetirà una vegada i una altra. És un treball exhaustiu de creació, sorgit de la documentació de les cròniques de l’època i dels viatges de la companyia al Perú actual.

Text, direcció i interpretació:
Diego Lorca i Pako Merino.

A les 20.15 h, a l’Espai Domènec Torras (vestíbul del Teatre Auditori), hi haurà una presentació a càrrec de Mònica López Torras.

Col·loqui al final de l’obra amb els actors.

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació