LO NUESTRO. Producció: Sala Flyhard.

Una comèdia familiar realista, divertida, tendra i combativa, nominada als Premis Butaca.

Foto Gran

Nit de Cap d’Any. Una nit per estar en família i celebrar en harmonia l’arribada d’un nou any. Una nit per fer balanç de l’any que acaba i demanar nous desitjos per al que ha de començar. Però... tots podem somiar en gran? O hi ha qui només pot tenir somnis que càpiguen dins una nou? Els Guerrero Fernández, una família qualsevol d’un barri obrer, ja tenen la taula parada, el raïm a punt i la “tele” posada per veure les campanades. Tot està llest per donar la benvinguda a un nou any, on esperen que canviï la seva sort.

Lo nuestroés el primer text que ha estrenat Eu Manzanares com a producció en el circuit professional. Una opera primafresca, honesta i divertida que posa en valor la dignitat i el caràcter de la gent de classe humil i que ha esdevingut una de les comèdies de més èxit de la temporada.

 

Text: Eu Manzanares.

Direcció: Mercè Vila Godoy.

Intèrprets: Manel Sans, Eli Iranzo, Eu Manzanares i Pau Poch.

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació