“Zu hilfe! Zu hilfe! Mozart i la Flauta Màgica”

Conferència a càrrec d'Alícia Daufí Muñoz, amb motiu de la seva projecció des del Teatro alla Scala de Milà (dimecres 30 de gener a les 20:30h al Teatre Auditori)


Durada: 1 h

Nits de música
Foto Gran

Amb motiu de la projecció d’aquesta òpera, el dimarts 22 de gener, a les 18h, i dins de la programació habitual de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Ripollet, Alícia Daufí Muñoz donarà la conferència “Zu hilfe! Zu hilfe! Mozart i la Flauta Màgica”, al Teatre Auditori del Mercat Vell.
Acte obert als associats de l'Aula d'Extensió Universitària, els associats de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell i als assidus de les Nits de Música.

La projecció de l'òpera LA FLAUTA MÀGICA serà el divendres dia 30 de gener a les 20:30 h al Centre Cultural.
Preus socis d'ambdues entitats: 6 €; públic en general: 10 €; Abonament a 4 sessions: socis 18 €, públic en general 30 €; socis total: gratuït.

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació