MONROE-LAMARR

Un duel dialèctic i emocional entre dues grans actrius de Hollywood. Premi Frederic Roda de Teatre 2018.

Foto Gran

L’obra relata una trobada entre l’actriu i inventora Hedy Lamarr i la també actriu Marilyn Monroe, el dia abans de la mort d’aquesta. Per quin motiu Monroe pensa que Lamarr pot ajudar-la a trobar una resposta als seus dilemes? Per què necessita parlar amb ella? Segons sembla no es coneixen de res... Però de debò no es coneixen? Ben mirat, totes dues han estat amants de John Fitzgerald Kennedy i totes dues són amigues de Frank Sinatra.

Jugant amb dos plans temporals (1962 i 1966), l’obra es basa en fets històrics a l’hora de descriure la tensa i emotiva relació entre dues dones marcades per la pressió de la fama i el pas del temps. Durant la seva singular batalla de reines, es desgranen temàtiques universals com ara la fragilitat de la fama, el pas irreversible dels anys, la caducitat de la bellesa, les manipulacions del poder o la submissió de la dona en el món del cinema.

 

Autor: Carles Batlle

Direcció: Sergi Belbel

Intèrprets: Laura Conejero, Elisabeth Casanovas, David Vert i Eloi Sánchez

 

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació