NADIA. Cia. La Conquesta del Pol Sud

La història commovedora de Nadia Ghulam, explicada per la mateixa protagonista.

Foto Gran

Nadia és un muntatge de teatre documental sobre l’experiència vital de Nadia Ghulam, una noia de 30 anys nascuda a Kabul (Afganistan) en una família de classe mitjana. Als 8 anys, durant la guerra civil posterior a la retirada soviètica, va quedar malferida a causa d’un bombardeig. Gràcies a la perseverança de la seva mare es va poder recuperar, amb gran sofriment i seqüeles físiques importants. Afganistan era un país destrossat per la guerra. La família de la Nadia havia perdut l’únic fill mascle i el pare no podia mantenir-la tot sol. La Nadia va renunciar a la seva identitat de noia i durant deu anys es va fer passar pel seu germà mort en els combats, per poder treballar i contribuir a la supervivència familiar. L’any 2006, gràcies a un programa d’assistència internacional, va poder abandonar Afganistan i va arribar a Barcelona, on va recuperar la seva identitat femenina. Actualment està compromesa amb iniciatives socials destinades a divulgar la cultura afganesa i la situació de la dona.

Direcció: Carles Fernández Giua
Intèrprets: Nadia Ghulam, Carles Fernández Giua i Eugenio Szwarcer

A les 20.15 h, a l’Espai Domènec Torras (vestíbul del Teatre Auditori), hi haurà una presentació a càrrec d’Àngels Leiva.

Col·loqui a la finalització de l’obra amb la protagonista.

 

A les 20:15 h a l'Espai Domènech Torras (vestíbul del Teatre Auditori), hi haurà una xerrada introductòria sobre l'obra a càrrec d'Àngels Leiva.

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació