NO EM DIGUIS REINA amb la Cia. Diversitat Teatral

Acceptaríeu perdre els vostres privilegis per millorar el conjunt de la societat?

Foto Gran

No em diguis reinaés una road movieteatral que narra el viatge agitat d’una princesa que no vol ser reina pels indrets més foscos i marginals del seu reialme, un país imaginari habitat per personatges estrafolaris, egoistes i miserables. Una comèdia incisiva que, tot servint-se de la burla, la farsa, l’humor negre, l’absurd, la distorsió, l’exageració i la utilització de personatges desmesurats, ens presenta un sistema esgotat i decadent i ens pregunta si estem disposats a renunciar als nostres privilegis per tal de canviar-lo. L’obra aposta per la inclusió d’artistes amb discapacitat en les arts escèniques professionals: el treball d’artistes diversos no és una concessió sinó una característica més del muntatge i un valor afegit en la posada en escena.

 

Text: Emili Corral

Direcció: Emili Corral i Glòria José

Intèrprets: Judit Saula, Glòria José, Pep Muñoz, Míriam Aguilera i Marc Vidal.

 

Durada: 80 minuts

Espai Escenari. Preu: 5 € per als associats (gratuït per als socis “total”) i 7 € per al públic general. (Públic a la platea per normativa covid)

 

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació