OSSOS, amb Fermí Fernàndez i Toni Albà

Una divertida comèdia per rosegar, amb dos actors de luxe.

Foto Gran

Aquesta comèdia parteix de la polèmica sobre l’exploració de la suposada tomba de Miguel de Cervantes al convent de les Trinitàries Descalces de Madrid.
A Ossos hi ha dos gossos que es comporten com humans. I dos científics que no paren de fer el gos. Els uns són hereus directes del Quixot i Sancho Panza, de Cipión i de Berganza; els altres, fills de la picaresca ibèrica, del “mou-te molt i no facis gaire”. Els gossos fan de gossos que busquen i guarden coses. I els científics també busquen: treballar poc i molts beneficis.
Tots quatre personatges emprenen un viatge a través de l’humor, de l’absurd i també de l’amistat, la memòria i la bellesa, amb un objectiu comú: quedar-se amb els ossos del manco de Lepanto.

Autor i direcció: Sergi Pompermayer
Intèrprets: Fermí Fernàndez i Toni Albà

A les 20.15 h, a l’Espai Domènec Torras (vestíbul del Teatre Auditori), hi haurà una presentació a càrrec de Jordi Rodríguez.

 

A les 20:15 h a l'Espai Domènech Torras (vestíbul del Teatre Auditori), hi haurà una xerrada introductòria sobre l'obra a càrrec de Jordi Rodríguez.

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació