OTHELLO. Cia. Les Antonietes

La tragèdia de Shakespeare que tracta temes tan actuals com el racisme i la violència de gènere.

Foto Gran

Othello, general de l'exèrcit de la república de Venècia, i Desdèmona, filla del senador Brabancio, s'enamoren i es casen en secret. Iago, un dels lloctinents del moro, mogut per l'odi que sent cap a ell, intenta provocar la gelosia d'Othello fent-li creure que la seva esposa li és infidel amb Cassio, el seu lleial tinent. Víctima de las seva terrible gelosia, Othello acaba matant Desdèmona i després, en descobrir que tot ha estat un engany del malvat Iago, es suïcida.

Othello s'ha convertit en el símbol d'un sentiment que afecta tots els éssers humans, independentment de la seva raça, sexe o origen: la gelosia. I, per extensió, d'un problema tan greu, lamentable i actual com la violència de gènere. A més, també s'associa aquesta tragèdia amb una altra xacra que, malauradament, sembla que ha d'acompanyar la Humanitat eternament: el racisme.

 

 

Direcció i adaptació: Oriol Tarrasón

Autor: William Shakespeare

Intèrprets: Òscar Intente, Arnau Puig i Annabel Castan

 

A les 20:15 h a l'Espai Domènech Torras (vestíbul del Teatre Auditori), hi haurà una xerrada introductòria sobre l'obra a càrrec de Mònica López Torras.

 

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació