Othelo. Cia. Buendia Theatre.

No et perdis aquest clàssic de Shakespeare esbojarrat i ple de sentit de l'humor

Foto Gran

Quatre actors especialistes en el teatre físic, el clown i el burlesc interpreten la famosa tragèdia de Shakespeare. En una posada en escena sense rastre de realisme quotidià, el joc físic i el vers blanc del gran escriptor anglès es complementen amb el llenguatge lúdic, hilarant i absurd dels actors. Fidel al text original, a la seva poesia i tensió dramàtica, el muntatge posa l'èmfasi en les intencions dels personatges a través del gag còmic i aprofundeix en la relació entre la tragèdia i la comèdia, els elements clau del teatre clàssic.

Othelo ens qüestiona encara avui sobre temes com ara l'amor, la lleialtat, l'ambició, la gelosia, l'enveja, el racisme o la violència domèstica, i és per això que es pot considerar encara una obra actual.

Text original: William Shakespeare.

Adaptació i direcció: Gabriel Chamé Buendia.

Intèrprets: Matías Bassi, Elvira Gómez, Gabriel Beck i Martín López.

Espectacle en castellà.

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació