PRESENTACIÓ DE LA 28a TEMPORADA

Recital de poesia amb Josep Pedrals

Foto Gran

Donarem el tret de sortida a la 28a temporada amb un acte que tindrà dues parts. En la primera farem una presentació de les principals novetats de la temporada incloent un avançament dels espectacles programats per al primer i segon trimestres.

A continuació ens acompanyarà en Josep Pedrals amb el recital poètic que ha preparat per a l’ocasió. Pedrals es dedica a la poesia des de diversos fronts: escriu llibres d’investigació en el gènere, recita poesia de forma professional, explica la poesia en cursos i conferències, difon i divulga la poesia en diversos mitjans de comunicació, ha muntat celebracions poètiques de tot tipus i periodicitat (actualment dirigeix el festival Barcelona Poesia), posa versos a la música de diversos compositors, expandeix la teatralitat del vers i inclou versos en les dramatúrgies d’altres autors.

Entrada gratuïta, prèvia reserva al telèfon 627 454 642

 

Enllaç extern
Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació