PROFUNDAMENT JAZZ, amb Anthus.

Celebrem Sant Jordi amb la presentació del llibre 25 anys de l’Associació d’Espectadors

Foto Gran

Començarem amb un breu acte de presentació pública del llibre 25 anys de l’Associació d’Espectadors. Una proposta associativa cultural i de ciutat, que commemora els vint-i-cinc anys de vida de l’entitat amb la filosofia i els objectius de l’entitat i un recull extens de les activitats i iniciatives que es van dur a terme durant la temporada 2018-19 amb motiu de la celebració.

I tot seguit escoltarem el concert Profundament Jazz, a càrrec d’Anthus, cantant i compositor que s’ha consolidat en els darrers anys com una de les millors veus masculines del jazz del país i ha estat considerat per la crítica musical com “el croonerdel jazz mediterrani”. En el seu concert ens proposa un viatge pels clàssics del jazz dels Estats Units amb tocs de swingi també les seves composicions pròpies, una fusió del tot singular entre jazz i sons de la mediterrània.

 

Intèrprets:Anthus (veu), Pol Omedes (trompeta), Néstor Giménez (piano), Giuseppe Campisi (contrabaix), Ramon Díaz (bateria).

Durada: 1h 30m

Activitat gratuïta. Caldrà reservar les entrades amb antelació al telf. 627 454 642

 

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació