THERE WAS A FIESTA! amb La Copla de Wisconsin i JMC Trio

La història oblidada d’una cantant andalusa i un cantant català que van estar a punt de triomfar als EUA.

Foto Gran

There Was a Fiesta! és un concert i una obra de teatre al mateix temps. Un espectacle híbrid, una comèdiaconcert, un format creat especialment per explicar la història de Patty Lemon i Martin Bennet, dos cantants de jazz de la postguerra, oblidats als marges de la història musical del nostre país, que van estar a punt de triomfar a la indústria discogràfica nord-americana.
Prenent com a fil conductor les cançons de l’únic concert que Patty Lemon (nom artístic de Francisca Pichardo Limón) i Martin Bennet (Josep Martí i Benet) van oferir al mític Carnegie Hall de Nova York l’any 1959, There Was a Fiesta! explica la rocambolesca història d’aquesta parella, una cantant andalusa i un cantant català que es van conèixer a la Barcelona dels anys 40 del segle passat i que van acabar jugant un paper determinant en el desenvolupament de la música moderna.

Idea original: Cinta Moreno i Salvador S. Sánchez
Dramatúrgia i direcció: Salvador S. Sánchez
Intèrprets: Cinta Moreno, Toni Vallès/Aitor Galisteo, Santi Colomer, Joel Moreno i Oriol Roca

A les 20.15 h, a l’Espai Domènec Torras (vestíbul del Teatre Auditori), hi haurà una presentació a càrrec de Marta López.

 

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació