THE POSTMAN, amb el mag Txema

Màgia teatralitzada, visual i creativa per a tots els públics.

Foto Gran

Ja ha arribat! I té correspondència per entregar. Diuen que és l’únic carter que ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents. Ha lliurat paquets a la Reina d’Anglaterra, al Papa de Roma i a un president de la Casa Blanca. Viatja sol, tot i que sempre l’acompanyen la seva gorra, la seva cartera i un mocador. Distribueix tot allò que té destinatari. Però avui, en finalitzar la jornada, s’adona que té un paquet sense adreça ni remitent. No sap per a qui és. Què hauria de fer? Decideix obrir-lo i descobrir què conté aquest paquet. A dins hi ha diferents objectes que li presenten situacions inexplicables. No podia sospitar què li podria passar amb aquest paquet sense propietari. Mai s’ho podia haver imaginat. Però al final trobarà el destinatari.

The Postman presenta un nou estil de màgia molt personal en què s’explica una història. Un espectacle musical i participatiu on es barregen el mim, el clowni, per descomptat, la màgia, tres disciplines universals que arriben a tot tipus de públic.

 

Idea, direcció i interpretació: Txema Muñoz

Durada: 1h.

 

A les 20:15 h a l'Espai Domènech Torras (vestíbul del Teatre Auditori), hi haurà una xerrada introductòria sobre l'obra a càrrec de Jordi Nuñez.

 

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació