VALSOS I POLQUES amb l'Orquestra Terres de Marca

Un concert ideal per acomiadar l'any de la mà d'una magnífica orquestra.

Foto Gran

L’Orquestra Terres de Marca es va crear l’estiu del 2010 a la comarca de l’Anoia amb joves intèrprets d’alt nivell i notable experiència. Es tracta d'un segell musical vinculat a Contrapunt, Plataforma per a la promoció d’Activitats Musicals que va néixer al mateix temps que l’orquestra amb la voluntat d’anar consolidant diferents formacions vocals-instrumentals amb joves músics professionals, a fi de portar a tots els racons del nostre país propostes singulars de música clàssica i de música catalana.

Terres de Marca ens proposa en aquest concert un repertori que inclou els més cèlebres valsos vienesos combinats amb una elegant selecció de polques clàssiques, ideal per celebrar l'arribada del nou any.

 

PROGRAMA

Vals de La Bella Dorment P.I.Tchaikovsky
Vals d’El Llac dels cignes P.I.Tchaikovsky
Gran Vals d’El Llac dels Cignes P.I.Tchaikovsky
Vals d’El Trencanous P.I.Tchaikovsky
Obertura de l’opereta El ratpenat Johann Strauss (Jr)
Vals de l’Emperador Johann Strauss (Jr)
Al bell Danubi Blau op. 314 Johann Strauss (Jr)
Marxa Radetzky Johann Straus

 

Direcció: Josep Miquel Mindan i Seuba.

 

A les 20:15 h a l'Espai Domènech Torras (vestíbul del Teatre Auditori), hi haurà una xerrada introductòria sobre l'obra a càrrec d'Àngel Esteve.

 

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació