Més propostes en temps de coronavirus / 5. 29 d'abril Dia Inernacional de la dansa

 

Música i teatre en obert en temps de coronavirus / 5

Oferim una sèrie de recursos virtuals que ens poden ajudar a pair el confinament que tots plegats estem patint amb motiu de la pandèmia del coronavirus.
Desitgem que us siguin d'utilitat.

 

29 d'abril DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA

El particular homenatge dels ballarins de l'ôpera de París

 
 

 

 

ABONO TEATRO

Accés gratuït a més de 65 espectacles del seu catàleg de gran qualitat.

 

 

TELÓ DE FONS  

 

Programa dedicat al que hauria d'haver estat el festival de dansa i moviment Sismògraf, que se celebra anualment a la ciutat d'Olot. En parlem amb la seva directora artística, Tena Busquets. Ens explica el que hauria d'haver estat i el que finalment serà si es pot organitzar per més endavant. A continuació fem un resum d'alguns dels muntatges nacionals i internacionals que estaven programats dins d'aquesta edició 2020. També reposem un dels espectacles més emblemàtics de l'any 2019, 'Servei de Desubicacions 24h', dirigit per la gironina Clàudia Mirambell.

 

 

 

ASSOCIACIÓ DE COMPANYIES PROFESSIONALS DE DANSA DE CATALUNYA

Us proposem que visualitzeu alguns vídeos dels espectacles de companyies i empreses de dansa:

 

 
 
 
 
 

 

© 2020 Associació d'Espectadors de Teatre del Mercat Vell

Facebook    

Baixa del servei de titulars
Heu rebut aquest correu electrònic perquè esteu donats d'alta al servei de titulars de Associació d'Espectadors de Teatre del Mercat Vell. En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades aquí.